Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru


Alegerea produselor
Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse exact ca si cum ati merge printre rafturile unui magazin real. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor Dv., apasati pe butonul "Cumpara" pentru a pune produsul respectiv in cosul de cumparaturi.
In acest moment veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi pentru a vedea continutul acestuia.
Odata ajuns aici aveti posibilitatea sa modificati cantitatile, sa renuntati la unul sau chiar la toate produsele selectate, sa reveniti in magazin pentru a va continua cumparaturile sau sa mergeti spre casa apasand butonul "Continua Comanda". Atentie!, pentru a vedea valoarea totala a comenzii dupa ce ati modificat cantitatea dorita trebuie sa apasati butonul "Modifica".
Preturile prezentate in site sunt preturile internationale, maximale, aliniate la pretul mediu european pentru acel produs. Pretul net pentru comanda Dv. va fi comunicat la confirmarea comenzii.
Daca aveti un cupon de reducere valabil in magazinul nostru acum este momentul sa-l utilizati.
 
Plasarea comenzii
Odata ce ati terminat de adaugat in cos toate produsele pe care le doriti, pasul urmator este sa plasati comanda ferma prin apasarea buntonului "Continua Comanda". Din acest moment incepe procesul de comanda efectiva care in mod normal nu va dura mai mult de 2-3 minute.
Prin urmare, a venit momentul in care trebuie sa va identificati. Aveti la dispozitie mai multe modalitati de a ne transmite datele dumneavoastra dupa cum urmeaza:
a. Daca sunteti un client nou, atunci trebuie sa completati datele din formular si sa va inregistrati pe site-ul nostru;
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda sau la inregistrare;
c. In fine, o alta posibilitate - relativ noua- ar fi sa va autentificati cu ajutorul contului dvs. de Facebook.
 
Alegerea modalitatii de plata si a metodei de transport
Puteti alege sa platiti la livrare sau prin ordin de plata. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, factura proforma sau alte mesaje, daca e cazul.
In functie de metoda de transport aleasa, valoarea comenzii, cat si de adresa de livrare pot apare costuri suplimentare.
La confirmarea comenzii, veti fi informat asupra acestor costuri.

Salvarea datelor si trimiterea comenzii
Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteti vedea statusul acesteia in timp real, care este consultantul de vanzari care se ocupa de comanda dumneavoastra, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda si multe altele.
Pentru a comanda efectiv produsele din cos, apasati butonul "Trimite comanda" si procesul este incheiat. Din acest moment veti primi foarte curand (de multe ori imediat) un email de confirmare a comenzii eventual si un apel telefonic din partea unuia dintre consultatii nostri de vanzari.
Imaginile prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale.