Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru


Proiectat si lansat, la inceputul anului 1998, ca un simplu display, programul penguin al companiei Best Systems Austria a devenit, in scurt timp, un sistem versatil si complex, adaptabil celor mai pretentioase cerinte de expunere.

Design-ul rafinat, usurinta in utilizare, fiabilitatea, functionalitatea, precum si multiplele aplicatii reprezinta doar cateva dintre argumentele care recomanda in mod deosebit produsele penguin.
Un set de tije din fibra de carbon, o talpa pliabila (respectiv elegantul sistem cu bile al liniei Space) si un print este tot ce aveti nevoie pentru a crea o imagine perfecta. Totul este inclus intr-o geanta de umar, din material textil, greutatea totala fiind sub 5 kg.

Produsele penguin sunt disponibile intr-o gama extrem de variata de dimensiuni si modele care cuprinde 7 grupe standard de inaltimi (intre 105 cm si 297 cm), posibilitatea expunerii printurilor cu latimi cuprinse intre 594 mm si 1000 mm, diverse arhitecturi de sistem.

Best Systems a dezvoltat accesorii care permit conectarea laterala a structurii modulelor. Puteti obtine suprafete liniare sau fatetate de mari dimensiuni, de tipul sistemelor pop-up, in numeroase configuratii, adaptate necesitatilor specifice legate de imaginea companiei si de mesajul publicitar care se doreste a fi transmis.
In plus fata de ansamblurile de tip pop-up, se pot realiza constructii inchise, de tip turnuri de expunere, cu baze dreptunghiulare, patrate sau triunghiulare, si iluminare interioara cu spoturi cu halogen.

Pentru diversificarea posibilitatilor de expunere, in cazul anumitor modele si dimensiuni ale structurilor penguin, se poate opta pentru montarea unor polite de expunere a pliantelor - "Brochure penguin" - sau pentru montarea sistemului in varianta de perete - "Wall penguin" - respectiv tavan - "Suspension penguin”.

Imaginile prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale.